ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΧΙΟΝΙΟΥ GUARD

 ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΧΙΟΝΙΟΥ GUARD
  • Κατασκευαστής: DT Adv
  • Κωδικός Προϊόντος: DT-6412
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τα αντιολισθητικά πανί GUARD είναι κάλυμμα τροχών (Χιονοκουβέρτα), το οποίο είναι ιδανικό για οδήγηση σε χιόνι ή πάγο.

Είναι κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας και πλήρως συμβατό με όλα τα επιβατικά οχήματα, όπως τετρακίνητα (4W), αυτοκίνητα με χαμηλή απόσταση και περιορισμένο κενό μεταξύ ελαστικού και αμαξώματος (θόλου), αυτοκίνητα τελευταίας sport έκδοσης, αυτοκίνητα εξοπλισμένα με ζάντες αλουμινίου, χωρίς να προκαλεί φθορές, καθώς και με όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουν ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας ESP, ABS, ETS, ASR, DSC, κτλ., χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία τους.

Τοποθετούνται εύκολα ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες στους κινητήριους τροχούς, προσφέροντας άνετη οδήγηση, χωρίς τριγμούς και θορύβους με μέγιστη ταχύτητα 50 km / h.

Πλένονται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Καλύπτουν όλες τις διαστάσεις των ελαστικών που κυκλοφορούν και είναι κατάλληλα για οχήματα με χαμηλό προφίλ ελαστικών και χαμηλωμένη ανάρτηση.

Διατίθενται σε 13 νούμερα τα οποία καλύπτουν το 100% των διαστάσεων τροχών επιβατικών αυτοκινήτων.

Συνοπτικά τα μεγέθη είναι 13 αντίστοιχα :

SIZE GSS69,

SIZE GSS71,

SIZE GSS73,

SIZE GSS74,

SIZE GSS76,

SIZE GSS77,

SIZE GSS79,

SIZE GSS80,

SIZE GSS81,

SIZE GSS83,

SIZE GSS85,

SIZE GSS87,

SIZE GSS93.

 

Το ύφασμα του πανιού είναι 650 γραμμάρια

 

Το πανί τηρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές , καθώς έχει αναγνωρισμένη έγκριση ευρωπαϊκού τύπου.

Η προέλευση της είναι από Κίνα, κατασκευασμένες από ειδικό 3D ύφασμα με χοντρή πλέξη σε μαύρο χρώμα με κίτρινες φάσες κατά πλάτος για καλύτερο πάτημα στον πάγο.

Ένα προϊόν, απόλυτα ασφαλές και ανθεκτικό, που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τους ισχύοντες κανονισμούς για οδήγηση σε συνθήκες, που υπάρχει χιόνι και πάγος.

Ετικέτες: ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΑΝΙ ΧΙΟΝΙΟΥ GUARD, Αλυσίδες Χιονιού, Αλυσίδες Αυτοκινήτου, Χιονοκουβέρτα, dtadv.gr, Αξεσουάρ Αυτοκινήτου