Επιτοίχιο Λάστιχο Μεγάλο PARK-WP-5

Επιτοίχιο Λάστιχο Μεγάλο PARK-WP-5
  • Κωδικός Προϊόντος: DT-PARK-WP-5
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τα λάστιχα προστασίας τοίχων είναι εξαιρετική οικονομική λύση για προστασία κτιρίων και οχημάτων τόσο σε ιδιωτικούς όσο και δημόσιους χώρους. Είναι ιδανικές για μικρά γκαράζ με περιορισμένους χώρους ή μεγαλύτερα γκαράζ με δύσκολα σημεία και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται μανούβρες και υπάρχει στενότητα χώρου. Επίσης για τη βιομηχανία και για χώρους αποθήκευσης, όπου πολλές φορές τα διερχόμενα οχήματα προκαλούν μικροζημιές στις γωνίες και στους τοίχους.

Είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα λάστιχα αυτοκινήτων με μεγάλη διάρκεια ζωής και έχουν έντονα χρώματα για είναι ευδιάκριτα σε συνθήκες περιορισμένου φωτισμού (π.χ. υπόγεια γκαράζ) χρησιμεύοντας και ως σήμανση. Για αυτόν τον λόγο παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στα κτυπήματα χωρίς να σκίζονται λόγω της ελαστικότητας του υλικού τους. Για τον ίδιο λόγο δεν γρατσουνάνε ούτε τραυματίζουν εύκολα τα οχήματα που έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Διατίθενται σε δύο τύπους ανάλογα με το πάχος τους, σε λεπτό επιτοίχιο λάστιχο (λάστιχο WP-4) για μέρη με μικρή έως μέση χρήση και καταπόνηση και αντίστοιχα σε παχύ (λάστιχο WP-5) για εντατική χρήση και καταπόνηση. Διαθέτουν προτρυπημένες υποδοχές για τα βύσματα στερέωσης, ενώ εναλλακτικά τοποθετούνται και με κόλλα. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν μόνιμα ή προσωρινά.

Τα λάστιχα προστασίας τοίχων τοποθετούνται σε δομικά στοιχεία με σκοπό την προστασία τους από διερχόμενα οχήματα, ενώ παράλληλα προστατεύουν και τα ίδια από μικροχτυπήματα και γρατσουνιές (καθρέπτες, προφυλακτήρες κ.ά.). Διαθέτουν απλό σχεδιασμό, μπορούν όμως να τοποθετηθούν σε διάφορους σχηματισμούς και να καλύψουν κάθε πιθανή ανάγκη σε προστατευτικά τοίχων σε κάθε επιφάνεια.

Παρουσιάζουν καλή συμπεριφορά σε συνθήκες υγρασίας, μεγάλων μεταβολών θερμοκρασίας και ακτινοβολίας UV και απαιτούν μηδενική συντήρηση. Δεν απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό ή υλικά για την εγκατάστασή τους.

Ετικέτες: Καθρέφτες Ασφάλειας, Κώνοι, Ράμπες, Μπάρες Στάθμευσης