Οικονομικό Επιδαπέδιο Κανάλι PARK-DH-ECP-5

Οικονομικό Επιδαπέδιο Κανάλι PARK-DH-ECP-5
  • Κωδικός Προϊόντος: DT-PARK-DH-ECP-5
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τα επιδαπέδια κανάλια είναι μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση για προστασία όδευσης καλωδίων σε σημεία διέλευσης πεζών και οχημάτων. Είναι ιδανικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για σχολεία, χώρους εκδηλώσεων, νοσοκομεία, βιομηχανικούς χώρους κτλ. Λειτουργούν και ως σαμαράκια, αναγκάζοντας τους οδηγούς να μειώσουν την ταχύτητά τους.

Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο λάστιχο, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά κατά τη διέλευση οχημάτων. Η βάση τους έχει καλή πρόσφυση στο έδαφος και δεν απαιτεί επιπρόσθετη στήριξη. Το καπάκι τους ανοίγει και παραμένει στην όρθια θέση διευκολύνοντας το πέρασμα των δικτύων. Στις άκρες διαθέτουν διαμόρφωση τύπου αρσενικού-θηλυκού, επιτρέποντας τη σύνδεση δύο ή περισσότερων όμοιων τεμαχίων μεταξύ τους σε σειρά, χωρίς τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και με μεγάλη ταχύτητα. Το έντονο κίτρινο χρώμα τους τα καθιστά ευδιάκριτα από μεγάλη απόσταση. Μπορεί να αποτελούν μόνιμη ή προσωρινή λύση. 

Εξαιρετική λύση τόσο ως σαμαράκια όσο και για μόνιμες ή προσωρινές οδεύσεις καλωδίων, προστατεύοντας τα καλώδια και επιτρέποντας απρόσκοπτη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συναυλίες, χριστουγεννιάτικες αγορές και γενικά σε εκδηλώσεις προσωρινού χαρακτήρα σε πλατείες κτλ., χωρίς επέμβαση και χωρίς να αφήσουν ίχνη στο πέρας των εκδηλώσεων. Αποτελούν μια οικονομική πρόταση σε σχέση με μόνιμες λύσεις, εκσκαφές, χρήση σκυροδέματος κτλ. Επιπρόσθετα μια άμεση λύση, με ελάχιστο χρόνο τοποθέτησης, συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πεζών ή των οχημάτων.
 

Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντος χωρίς να επηρεάζονται από υγρασία, ακτινοβολία κτλ. και απαιτούν μηδενική συντήρηση. Η αποθήκευση και η μεταφορά τους είναι εύκολη, καθώς δεν καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο και έχουν μικρό βάρος. Η τοποθέτησή τους είναι απλή και δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό ή εργαλεία.
 

Τα επιδαπέδια κανάλια PARK-DH-ECP-5 έχουν εσωτερικά 5 διελεύσεις Φ29mm η κάθε μία.

Ετικέτες: Καθρέφτες Ασφάλειας, Κώνοι, Ράμπες, Μπάρες Στάθμευσης