ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ YELLOWSTONE XL 1870 Χ 1190 X 158 MM ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ MENABO

ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ YELLOWSTONE XL 1870 Χ 1190 X 158 MM ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ MENABO
  • Κατασκευαστής: Menabo
  • Κωδικός Προϊόντος: DT-10910-MB
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ YELLOWSTONE XL 1870 Χ 1190 X 158 mm ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ MENABO

Σχάρα οροφής YELLOWSTONE από την εταιρία MENABO, 100% ιταλικής προέλευσης και κατασκευής με υψηλής αντοχής και ποιότητας αλουμίνιο. Ένα εξαιρετικό προϊόν για την μεταφορά αποσκευών σε διαφορετικά μεγέθη, όπως βαλίτσες, κούτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα, ιδανική για να απολαύσετε με άνεση τις χειμερινές και καλοκαιρινές σας αποδράσεις, έχοντας όλες σας τις αποσκευές οργανωμένες κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Η σχάρα είναι προ-συναρμολογημένη με κομψό design υψηλής αισθητικής και εργονομικό σχεδιασμό, που συμβάλει στην ελαχιστοποίηση του θορύβου και την καλύτερη κατανάλωση καυσίμου. Διαθέτει αντικλεπτικό σύστημα, το οποίο ασφαλίζει και κλειδώνει επάνω στις μπάρες για προστασία κατά πιθανής κλοπής ενώ για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την μεταφορά, καθώς και για ευκολότερη τοποθέτηση της σχάρας πάνω στις μπάρες οροφής είναι εξοπλισμένη με ροδέλες σύσφιξης και συγκράτησης και καπάκι προστασίας. Τα σημεία που έρχονται σε επαφή με τον εξοπλισμό και τις μπάρες οροφής είναι κατασκευασμένα από πλαστικό για την προστασία τους από πιθανές εκδορές, γρατζουνιές και φθορές λόγω τριβής κατά τη χρήση.

Η σχάρα μπορεί να τοποθετηθεί βάσει του τύπου της εκάστοτε μπάρας οροφής με 2 διαφορετικούς τρόπους και αναλυτικότερα με:

1) T-SYSTEM 20 mm: Κατάλληλο kit τοποθέτησης για μπάρες αλουμινίου, που διαθέτουν εγκοπή σε σχήμα Τ (σιρίτι στο πάνω μέρος της μπάρας), το οποίο μπορεί να δεχθεί συρταρωτά όλα τα δυνατά επιπρόσθετα συμπληρωματικά εξαρτήματα, όπως π.χ. μπαγκαζιέρες, πτερύγια στερέωσης για φορτία, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, σκι,  snowboard, κανό, κρίκους δεσίματος, κ.ά. Συμβατό με μπάρες αλουμινίου, που έχουν το μέγιστο μήκος της υποδοχής T-track 20 mm (w) και το μικρότερο μήκος της υποδοχής T-track έως και 6.5 mm (x) (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ή

2) U-BOLT 80 mm: Συμβατό kit τοποθέτησης για μπάρες οροφής, που έχουν διαστάσεις το μέγιστο 80 Χ 30 mm (max) ή ύψος το λιγότερο 18 mm (min) (περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ιμάντες δέσης, οδηγίες χρήσης για γρήγορη εφαρμογή και ειδικά εργαλεία συναρμολόγησης.

Διαστάσεις (εξωτερικά): 1870 Χ 1190 Χ 158 mm (ΜxΠxΥ).
Διαστάσεις (εσωτερικά): 1630 Χ 1100 mm (ΜxΠ).
Υλικό: Αλουμίνιο με πλαστικές λεπτομέρειες.
Χρώμα: Ασημί.
Μέγιστο βάρος φορτίου: 75 kg.
Βάρος σχάρας: 17 kg.
Απαιτούμενη απόσταση μεταξύ μπαρών οροφής: 60 cm (min) έως 160 cm (max). 
Μέγιστη ταχύτητα οδήγησης: 130km/h. 
Περιλαμβάνει: Αντικλεπτικό σύστημα με καπάκι ασφαλείας, εργαλεία συναρμολόγησης, ιμάντες δέσης, οδηγίες χρήσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ελεγχθεί με προσοχή έχοντας φέροντας πιστοποίηση City Crash Test. 

 

 

Ετικέτες: ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ YELLOWSTONE XL 1870 Χ 1190 X 158 MM ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ MENABO, Μπαγκαζιέρες Αυτοκινήτου, Σχάρα Οροφής, dtadv.gr, Αξεσουάρ Αυτοκινήτου