Σχετικά με μας

 
Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, της διαφήμισης και του επαγγελματικού ρουχισμού και η συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρίας μας, σε συνδυασμό με το μέλημα μας για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων, αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας γρήγορα, οικονομικά και με την καλύτερη ποιότητα στην αγορά.
 
   Συνεργεία Αυτοκινήτων

 

Η παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1976, ως συνέχεια της DT Auto Accessories, μας έχει εφοδιάσει με εμπειρία, τεχνογνωσία και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών ικανό να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου  συνεργείου αυτοκινήτων. Από πλαίσια πινακίδων και βιβλιαράκια συντήρησης μέχρι τα καθημερινά αναλώσιμα είδη συνεργείου και τον ρουχισμό εργασίας, πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

   Εκθέσεις Αυτοκινήτων

 

Διαθέτουμε μεγάλο κατάλογο προϊόντων ειδικά για τις ανάγκες του εκθεσιακού σας χώρου και τους πελάτες σας. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε αξεσουάρ αυτοκινήτου, ρούχα εργασίας, προωθητικό υλικό και διαφημιστικά δώρα, τα οποία άλλωστε είναι ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος διαφήμισης και αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησης σας.

 

   Ρούχα Εργασίας

 

Όλα τα ρούχα στον κατάλογο μας μπορούν να μετατραπούν σε δικά σας ρούχα με την επωνυμία σας κάνοντας την ένδυση επιχειρηματικό εργαλείο!

Εσείς, απλά, μας δίνετε το λογότυπο της εταιρίας σας, ή το προσωπικό σας λογότυπο ή το σχέδιο που επιθυμείτε, κι εμείς θα το κεντήσουμε ή θα το τυπώσουμε στα ρούχα σας σε μεγέθη και επιλογές που επιθυμείτε.

 

 

Εταιρικό Προφίλ: