ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ ( EV)

LET’S GO GREEN

 

Με την ηλεκτροκίνηση να ανεβαίνει συνεχώς η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι ένα θέμα που αναζητά τη λύση του και προβληματίζει αυτούς που έχουν στην κατοχή τους ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή αυτούς που σκέφτονται να αποκτήσουν. Αν και τα σημεία φόρτισης σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, είναι λιγοστά, εντούτοις καθημερινά γίνονται προσπάθειες αύξησης των σημείων για να υπάρξει ομαλή μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση.

 

Μια βασική προϋπόθεσή για την βιωσιμότητα της επιχείρησης DT ADV AUTO ACCESSORIES  είναι οι δυνατές συνεργασίες με κοινό όραμα και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

 

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ακόμα μία νέα συνεργασία επιτεύχθηκε με την τεχνική εταιρεία ηλεκτρολογικών κατασκευών ΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. "FAST LIGHT" η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των υποσταθμών και των συντηρήσεων από το 1975.

 

Η DT ADV και η FAST LIGHT είναι ένας δυνατός συνδυασμός τεχνογνωσίας και εμπειρίας πάνω από 45 χρόνια. Η πολυετή πείρα, η άψογή επικοινωνία και η συνέπεια μεταξύ των 2 επιχειρήσεων, δημιουργούν ένα κλίμα ασφάλειας και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε για το επόμενο βήμα που είναι η μετάβαση της ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ.

 

Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων ενσωματώνουν ολοένα και περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα στην γκάμα τους ενώ ταυτόχρονα οι κινητήρες και οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων εξελίσσονται.

 

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον.

 

Η επιλογή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου εξοικονομεί χρόνο και χρήμα (χαμηλή κατανάλωση, φορολογικές ελαφρύνσεις και εξαιρετικές επιδόσεις) ενώ παράλληλα είναι μια πιο βιώσιμη περιβαλλοντική επιλογή (βιωσιμότητα, μηδενικοί ρύποι και μείωση ηχορύπανσης).

 

Η εταιρία FAST LIGHT παρέχει πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την μελέτη, την εγκατάσταση, την επίβλεψη και τη συντήρηση ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων και βιομηχανικών χώρων με έμφαση στη σχέση ποιότητας – τιμής.

 

Η επιχείρηση DT ADV, βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και στον άρτιο και προηγμένο εξοπλισμό της FAST LIGHT, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

 

Η εταιρεία FAST LIGHT διαθέτει πλήρως καταρτισμένο προσωπικό για την εγκατάσταση των φορτιστών και της αναγκαίας ηλεκτρολογικής υποδομής.

 

Η επιλογή του σταθμού φόρτισης είναι το πρώτο και πιο σημαντικό κομμάτι της εγκατάστασης. Ο σταθμός φόρτισης που πρόκειται να τοποθετηθεί πρέπει να τροφοδοτεί το ηλεκτρικό όχημα με ασφάλεια και να προστατεύει τον χρήστη από ηλεκτροπληξία και το όχημα από υπέρταση.

 

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει να πραγματοποιηθεί με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς και πρότυπα.

Με την εξειδίκευσή τους, οι τεχνικοί της εταιρείας συμβουλεύουν τους πελάτες μας και προτείνουν τον κατάλληλο και πιστοποιημένο φορτιστή, που ταιριάζει στις ανάγκες και στο μοντέλο του αυτοκινήτου τους και αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την εγκατάσταση του φορτιστή τους.

 

Η εταιρία FAST LIGHT διαθέτει ειδικά όργανα μέτρησης, τα οποία πιστοποιούν την καλή λειτουργία του σταθμού φόρτισης, την ασφάλεια που παρέχει στο όχημα και στο χρήστη και την επικοινωνία του σταθμού με το όχημα καθώς και την ανταπόκριση του σταθμού σε κάθε είδος σφάλματος που μπορεί να προκύψει.

Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε τις ενέργειες – μετρήσεις που πραγματοποιούν κατά την πιστοποίηση:

Εργασίες συντήρησης και πιστοποίησης σταθμού φόρτισης και ηλεκτρικού πίνακα με πιστοποιημένα όργανα (METREL1631 –METREL1632 –METREL1532 –AMPROBE EV 520-FLUKE 1664 FC- FLUKE 369FC).

   

 

 

 

                                                             

 

 

 • Προσομοίωση σύνδεσης – φόρτισης και αποσύνδεσης με ηλεκτρικό όχημα. Μέτρηση τάσης κατά τις τρεις περιπτώσεις.
 • Έλεγχος καλής λειτουργίας στο κύκλωμα ελέγχου (CONTROLPILOT + PROXIMITYPILOT):
  • Μέτρηση συχνότητας παλμού
  • Μέτρηση πλάτους παλμού σε κάθε επιλογή ρεύματος φόρτισης (16Α, 20Α, 25Α και 32Α)
 • Προσομοίωση σφαλμάτων και έλεγχος απόκρισης του σταθμού φόρτισης σε κάθε σφάλμα: Έλλειψη γείωσης, Βραχυκυκλωμένη δίοδος, Βραχυκύκλωμα του CONTROLPILOT με την γείωση.
 • Μέτρηση τάσης επαφής
 • Μέτρηση του ρεύματος διαρροής και του χρόνου απόζευξης των διακοπτών διαρροής του ηλεκτρικού πίνακα σε όλες τις κυματομορφές (AC–A–B–DC).
 • Μέτρηση βρόγχου σφάλματος και αντίστασης γείωσης της ηλεκτρικής γραμμής στην είσοδο και στην έξοδο του σταθμού φόρτισης.
 • Μέτρηση αντίστασης μόνωσης στην είσοδο και στην έξοδο του σταθμού φόρτισης.
 • Έλεγχος απόκρισης του πηνίου εργασίας στον ηλεκτρικό πίνακα(Α, V, kW, kWH).
 • Έλεγχος της κατάστασης των αντικεραυνικών: Μέτρηση της τάσης διάσπασης και καταγραφή της αντίστασης.
 • Συσφίξεις συνδέσεων των καλωδίων τροφοδότησης του σταθμού φόρτισης.
 • Έλεγχος καλής κατάστασης των ρευματοδοτών του σταθμού.

 

Επίσης, η εταιρία FAST LIGHT είναι πλήρως ενημερωμένη για τις διαδικασίες και τις ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάθε περίπτωση όπως τοποθέτηση νέου μετρητή ΔΕΔΔΗΕ, για εγκατάσταση σταθμού φόρτισης, για τοποθέτηση ενδιάμεσου μετρητή, εγκατάσταση με νέο μετρητή σε δημόσιους χώρους(πεζοδρόμια κ.λπ.) όπως επίσης οι τεχνικοί τους είναι πλήρως εξοικειωμένοι με προγράμματα απομακρυσμένης διαχείρισης και επίβλεψης σταθμών φόρτισης σε επαγγελματικούς χώρους (ή σε οικιακούς).

Η υπηρεσία τους ξεκινάει με την απαραίτητη αυτοψία, η οποία περιλαμβάνει:

 • Επίσκεψη των τεχνικών με προγραμματισμένο ραντεβού στον χώρο του πελάτη μας
 • Αυτοψία και επιθεώρηση του χώρου, έλεγχο και μέτρηση για επάρκεια ρεύματος
 • Μελέτη εγκατάστασης και καταγραφή για την απαραίτητη ηλεκτρολογική υποδομή
 • Σύνταξη αναλυτικής τεχνοοικονομικής προσφοράς για την εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης
 • Παράδοση προσφοράς και παρουσίασης της προτεινόμενης λύσης από μηχανικό τους.

 

Η ομάδα των τεχνικών μετά την αυτοψία σχεδιάζει και διενεργεί μελέτη προτείνοντας την βέλτιστη λύση, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Με εκτίμηση,

Για την εταιρεία

Νατάσσα Τριανταφύλλου

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.